Profiel van Studenten-Rijschool


  • lessen of rijlessen volgen bij studenten rijschool in beverwaard, barendrecht en rotterdam

Over Studenten Rijschool in Rotterdam

Als student is reeds het idee ontstaan om een rijschool op te richten dat voorziet in de behoeften van de moderne student. Samen met onze instructeurs dragen wij zorg voor het opleiden van de leerling tot een verantwoord weggebruiker, begeleiden wij onze leerlingen en adviseren wij hen, hetgeen meer bestaat dan alleen het geven van rijlessen. Dit alles doen wij met veel plezier en streven naar optimale tevredenheid van onze leerlingen.

De Rijschool van een student voor een student!

Een vaak gehoorde opmerking is dat rijscholen te veel lessen proberen aan te bieden dan nodig is. Wij van studenten-rijschool willen jou snel en verantwoord opleiden. Samen met jou zullen wij het af te leggen traject zo efficiënt en effectief mogelijk op elkaar afstemmen.

Een student doet moeite en streeft ernaar haar opleiding succesvol af te ronden. Van onze student verwachten wij dat zij de aanwijzingen van de instructeur opvolgt. Daarbij speelt vertrouwen een grote rol en is dan ook de basis voor de verdere rijopleiding.

Het is voor de leerling prettig als die zichzelf kan zijn. Een goede klik tussen de leerling en instructeur vinden wij daarom erg belangrijk en dat bevordert niet alleen het rijgedrag, maar er ontstaat ook een goede sfeer, waardoor de student kan genieten van de rijopleiding. Een belangrijk aspect dat vaak onderbelicht wordt.


sidebar-top
sidebar-top


Copyright 2014, Studenten Rijschool Sintal, Rotterdam