Theorie cursus


  • theorie leren en cursus bij studenten rijschool in rotterdam

Theorie Examen is een onderdeel van je rijopleiding

Het theorie-examen is een onderdeel van de rijopleiding. Voordat je praktijkexamen of een tussentijdse toets kunt doen, moet je geslaagd zijn voor het theorie-examen. Als u daarvoor slaagt ontvangt u na afloop een uitslagformulier. Voor deelname aan het theorie-examen moet u minimaal 16 jaar zijn en voor rijlessen minimaal 16,5 jaar.

Direct je theorie-cursus incl. examendatum reserveren

Al 16 jaar? Reserveer je examendatum via de rijschool en vraag naar de voorwaarden.

  • THEORIE-CURSUS (INCL. CBR EXAMEN –   €160,00)
  • THEORIE-CURSUS (INCL. CBR EXAMEN + 3,5 UUR EXTRA EXAMENTRAINING – €230,00)

Ook voor een theorie-cursus bent u bij ons aan het juiste adres. In een speciaal ingericht theorielokaal verzorgen wij de cursussen (ook individueel).

In een tijdsbestek van 6 uren stellen we alles in het werk om u klaar te stomen voor het theorie-examen. We behandelen de theorie, doen examentrainingen en geven u tips over hetgeen u kunt verwachten.

De cursusdata wordt spoedig bekend gemaakt op de site. U kunt ook telefonisch contact opnemen indien de cursusdata nog niet op de site vermeld staan.

Meld je aan via de website of bel ons op het telefoonnummer: 06-52896131. Voor verdere vragen omtrent de theorie-cursus kunt u ons op het bovenstaand nummer bereiken.

Studentendeal

Meld je nu aan en geniet van onze voordelige studentendeal en neem deel aan de theoriecursus inclusief het theorie-examen voor slechts 89,- EUR!

Uitslag theorie

Het examen voor de personenauto bestaat uit twee onderdelen. Het eerste onderdeel bevat 25 vragen over gevaarherkenning. Hierbij gaat het erom wat u zou doen in een bepaalde verkeerssituatie: remmen, gas loslaten of niets.

Het tweede onderdeel bevat 40 vragen, waarvan 30 over verkeersregels en 10 over verkeersinzicht. Dit zijn ja/nee vragen, meerkeuzevragen en vragen waar u zelf een getal moet invullen. Het resultaat van het examen wordt via de elektronische weg vastgelegd. Voor het volgen van autorijlessen heb je geen theorie nodig. Het is echter wel raadzaam de examen goed te oefenen en zo snel mogelijk te halen. Voor een efficiënt en effectief rijbegeleiding bevelen is het handig om de “theorietijd” te combineren met de praktijklessen.
Copyright 2014, Studenten Rijschool Sintal, Rotterdam